vinotheek vintage

WELKOM!

Welkom op mijn website en tof dat je een kijkje komt nemen. Helaas nog geen wijn hier, maar weet dat ik achter de schermen druk bezig ben om hier wat moois neer te zetten.

Ik ben Otto Berkhof, 28 jaar en woonachtig in de prachtige Zwolse Hanzestad. Bij toeval ontdekte ik mijn passie voor wijn. Ruim zes jaar heb ik ervaring opgedaan in de wijnwereld, zowel vakhandel als horeca. Ik besloot daarnaast de opleiding tot Vinoloog te volgen.

Op dit platform hoop ik mijn enthousiasme, passie en wijnkennis voort te kunnen zetten, in de vorm van een eigen online wijnhandel. Maak kennis met Vinotheek Vintage!

Vino whaaat? Vinotheek Vintage!

Dát moest het worden nadat vele namen de revue gepasseerd waren. Vinotheek is alles omschrijvend in wijnhandel/wijnverzameling. Vintage is in de wijnwereld een begrip voor een ‘oogstjaar’.

Ik ga mij bezighouden met een webshop waarop je wijn kunt bestellen. Dit kan opgestuurd worden per post of ik kom je bestelling persoonlijk bij je thuis afleveren (regio Zwolle). Ik ga beginnen met een uiteenlopend assortiment van een of meerdere leveranciers en ik ga daarnaast mijn eigen import opstarten wat met name afkomstig is uit Duitsland. Deze zomer hoop ik van start te kunnen gaan, dus houd mijn social media vooral in de gaten!

Wijn is voor mij het equivalent voor ‘samen’, maar helaas is het op dit moment nog niet mogelijk om voor groepen een wijnproeverij te verzorgen. Gelukkig biedt online veel mogelijkheden om toch met een gezelschap een leuke invulling te bieden. Mocht je interesse hebben in een online proeverij neem daarvoor vooral persoonlijk contact met mij op!

Ik hoop je hier gauw terug te zien! En bij vragen, stel ze gerust.

Zum Wohl!

Otto
Telefoon: 06-55932914
E-mail: info@vinotheekvintage.nl