0,00

Mandje

Veilig afrekenen
Gratis bezorgd vanaf € 65,-
0
Otto Berkhof - Vinothek Vintage

Over de Vinotheek

Ik ben Otto Berkhof, 30 jaar en woonachtig in de prachtige Hanzestad Zwolle. Bij toeval ontdekte ik mijn passie voor wijn. Ruim zes jaar heb ik ervaring opgedaan in de wijnwereld, zowel vakhandel als horeca. Ik besloot daarnaast de opleiding tot Vinoloog te volgen.

Maak kennis met Vinotheek Vintage! Vino whaaat? Vinotheek Vintage! Dát moest het worden nadat vele namen de revue gepasseerd waren. Vinotheek is alles omschrijvend in wijnhandel/wijnverzameling. Vintage is in de wijnwereld een begrip voor een ‘oogstjaar’. Vinotheek Vintage is een webshop en wijnwinkel.  Lukt het niet om de wijn op te halen dan kom ik je bestelling in Zwolle persoonlijk op de ‘Riesling Racer’ bij je thuis afleveren. De Riesling Racer is mijn elektrische bakfiets waarmee ik duurzaam en snel de wijn bij je kom leveren. Die bakfiets kan gevuld worden met een breed assortiment Europese wijnen van mijn leverancier, mijn unieke eigen import uit Duitsland en een deel natuurwijnen. Zo zal ik zo veel mogelijk biologische/duurzame wijnen opnemen in het assortiment, maar zal ik er zeker niet aan ontkomen om conventionele wijnen te serveren. Geïnteresseerd in een wijnproeverij (op locatie)? Check dan de pagina ‘Wijnproeverij’.

Sinds 30 augustus 2022 is de leukste wijnwinkel van Zwolle gevestigd aan de Broerenstraat 9 te Zwolle. Hier kan je op je gemak de wijnen checken en staan er in het weekend wat wijnen open om te kunnen proeven. Zie je daar;) 

Zum Wohl,
Otto
Voor vragen neem dan contact met mij op.
Copyright © 2021 Vinotheekvintage.nl