0,00

Mandje

Veilig afrekenen
Gratis bezorgd vanaf € 65,-
0
Otto Berkhof - Vinothek Vintage

Over de Vinotheek

Ik ben Otto Berkhof, 30 jaar en woonachtig in de prachtige Hanzestad Zwolle. Bij toeval ontdekte ik mijn passie voor wijn. Ruim zes jaar heb ik ervaring opgedaan in de wijnwereld, zowel vakhandel als horeca. Ik besloot daarnaast de opleiding tot Vinoloog te volgen. Op dit platform hoop ik mijn enthousiasme, passie en wijnkennis voort te kunnen zetten, in de vorm van een eigen online wijnhandel. Maak kennis met Vinotheek Vintage! Vino whaaat? Vinotheek Vintage! Dát moest het worden nadat vele namen de revue gepasseerd waren. Vinotheek is alles omschrijvend in wijnhandel/wijnverzameling. Vintage is in de wijnwereld een begrip voor een ‘oogstjaar’. Ik houd mij bezig met een webshop waarop je wijn kunt bestellen. Dit kan opgestuurd worden per post of ik kom je bestelling persoonlijk op de ‘Riesling Racer’ bij je thuis afleveren. De Riesling Racer is mijn elektrische bakfiets waarmee ik duurzaam en snel de wijn bij je kom leveren. Die bakfiets zal gevuld worden met een breed assortiment wijnen van mijn leverancier, mijn unieke eigen import uit Duitsland en een deel natuurwijnen. Zo zal ik zo veel mogelijk biologische/duurzame wijnen opnemen in het assortiment, maar zal ik er zeker niet aan ontkomen om conventionele wijnen te serveren. Geïnteresseerd in een wijnproeverij op locatie? Check dan de pagina ‘Wijnproeverij’.

Zum Wohl,
Otto
Voor vragen neem dan contact met mij op.
Copyright © 2021 Vinotheekvintage.nl