0,00

Mandje

Veilig afrekenen
Gratis bezorgd vanaf € 65,-
0

Wijnproeverijen

Wijnproeverijen voor iedereen

Ben jij iemand die het nuttige met het aangename combineert en heb je altijd al meer over verschillende soorten wijn willen weten? I’m your man!

Voor een gezellige en informatieve proeverij kom ik bij je thuis of op (bedrijfs-) locatie. Of dit nou een zakelijk uitje is of je hebt een groepje familie/vrienden opgetrommeld waarmee je lekker wat wilt proeven. In overleg is er veel mogelijk.

De prijs is op maat en is afhankelijk van jouw wensen en aantal deelnemers. Neem contact met mij op via mail, Whatsapp of bel om jouw ideale proeverij samen te stellen.

Een wijnproeverij bij de Vinotheek in het centrum van Zwolle is ook mogelijk met een maximum van 10 deelnemers. Kosten bedragen ongeacht het aantal deelnemers €350. Dit is inclusief een klein hapje, 6 wijnen, gedegen tekst en uitleg en een heleboel gezelligheid! 

Vul onderstaand formulier indien meer informatie gewenst is, of kom even buurten aan de Broerenstraat 9 te Zwolle.

Aankomende wijnproeverijen

Ik organiseer ook proeverijen waar iedereen welkom is. Bekijk de proeverijen die er binnenkort aankomen. Schrijf je direct in om verzekerd te zijn van een plekje, want vol=vol

Vraag een proeverij aan

Heb je een vraag over een proeverij of wil je een aanvraag doen voor een proeverij, vul dan onderstaand formulier is en ik neem snel contact met je op.
Copyright © 2021 Vinotheekvintage.nl
arrow-leftarrow-right