0,00

Mandje

Veilig afrekenen
Gratis bezorgd vanaf € 65,-
0
Gratis bezorging vanaf € 65,- in Zwolle
Buiten Zwolle vanaf € 125,-
Snelle levering
Geselecteerde topwijnen

Nittnaus Pinot Noir

Voor: 

10,95

Hans en Andreas Nittnaus doen het goed op het 300 jaar oude wijngoed in Burgenland. Een heerlijk warm klimaat met lange nazomers. Hun Pinot Noir kan ook hier prachtig tot rijping komen. En wat kan Pinot Noir dan speels en verleidend zijn!

Prachtig veel rood fruit in de neus. Ook wat aardsheid met hele vriendelijke mokka daaroverheen. Elegant toch volle rode wijn met veel fruit. Een absolute "pleaser” die je niet meer loslaat.  Uitstekende food pairing met een geroosterde gevogelte. Ook een genot op zichzelf of zelfs met een paar stukjes goede donkere chocolade.

De wijnmakerij Gebrüder Nittnaus ligt in Gols in Burgenland, de grootste wijnbouwgemeenschap van Oostenrijk. De familie bezit al meer dan 300 jaar wijngaarden en de 2 broers Hans Michael en Andreas Nittnaus runnen het bedrijf sinds 2019 met de steun van hun ouders Hans & Christine. Het unieke klimaat rond de Neusiedler See en de vruchtbare bodems creëren perfecte omstandigheden voor het brede assortiment hoogwaardige wijnen. Ze telen daarbij ook hun druivenrassen met de grootste zorg - duurzaam en volgens ecologische principes. Dat spreekt vanzelf, vinden ze dan ook!  Daarnaast draagt Hans Michael in de kelder een grote verantwoordelijkheid voor de stijl en expressiviteit van hun wijnen en tegelijkertijd is Andreas verantwoordelijk voor de verkoop. Zo kunnen ze met hun knowhow op verschillende niveaus bijdragen aan het succes van het familiewijnhuis.

De Gebrüder Nittnaus staan voor consistentie, gegarandeerde kwaliteit, maar ook voor een continue nieuwe kijk op het geheel. De broers dagen elkaar uit en komen samen tot de mooiste nieuwe creaties.

Extra informatie

Alcoholpercentage

13%

Biologische Wijn

Ja

Druiven

Pinot Noir

Inhoud

0.75L

Land

Oostenrijk

Streek

Burgenland

Vegan

Ja

Vintage

2019

Wijnhuis

Gebrüder Nittnaus

Copyright © 2021 Vinotheekvintage.nl